Aragaz electric cu plita electrica

★★★★☆

Stim cat de dificil poate fi sa gasesti aragaz electric cu plita electrica. Cu toate acestea, nu este o problema pentru noi. Va prezentam aceasta lista uimitoare in care veti gasi opinii de la profesionisti, astfel incat sa puteti alege cel mai bun produs de aragaz electric cu plita electrica.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aragaz electric cu plita electrica?

Deoarece perioada de incalzire ar fi atat de scurt, 5 litri de apa pot fierbe in doar 7 minute. Si, in ciuda vitezei sale, daca gasesti nevoie de mai multa viteza, puteti uza functia Sprint pe aragaz electric cu plita electrica, care mareste puterea cu 50% cu destinatia de a incalzi cantitati folositori de apa si alte lichide.

Si adevarul este ca sticla acestui tip de plita abia se incalzeste, mai ales daca o comparam cu cei 400C pe care ii poate atinge o plita vitroceramica. Pe langa reducerea riscului de arsuri accidentale, alimentele varsate pe o plita cu inductie nu se ard si, in acelasi timp, le puteti spala fara probleme.

Pe de alta parte, la o plita cu inductie, incalzirea nu se realizeaza prin intermediul rezistentelor electrice, ci prin intermediul campurilor electromagnetice: undele acestora trec prin sticla, dar nu o incalzesc, ci genereaza temperatura mare direct in recipient, care ii nevoie sa fie compatibil cu acest sistem (material feromagnetic).

Daca il demontati (lucru pe care noi, cei de pe Bosch, va recomandam sa nu il faceti), sub sticla aragaz electric cu plita electrica vei descoperi mai foarte multe bobine de cupru, care formeaza inductorii. Acestea vin in deosebite forme si dimensiuni, astfel incat sa iti puteti bucura de o mare diversitate de locuri de gatit. Cand incep sa genereze campuri electromagnetice?

Pentru ca acest lucru sa se intample, materialul vaselor de gatit este necesar sa fie feromagnetic, adica vasele noastre din aluminiu sau teracota nu vor functiona. Exista plite cu inductie care profita si ele de aceasta tehnologie cu privire la a se adapta la formele si dimensiunile recipientelor, aprinzand doar partile aflate in contact cu ea. Astfel, puteti alege o plita cu inductie pentru bucataria dvs cu o zona flexibila care se va adapta la oale si tigai de diferite dimensiuni si forme.

Plitele vitroceramice: pentru toate tipurile de recipiente - Plitele vitroceramice sunt realizate cu o placa neteda pe ceramica vitrificata si incalzesc recipientul progresiv. Acest tip de plita masoara 70 cm si permite gatitul cu toate tipurile de recipiente in zona sa mare de gatit.

Cu toate acestea, nu este necesar sa uitam ca, aproape la fel ca alte tipuri de aragaz electric cu plita electrica, are si dezavantaje. Principalul ar fi pretul: in prezent ar fi cel mai scump sistem, desi, pe dimensiunea ce devine mai popular in case, costul sau scade treptat.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult